čtvrtek 10. ledna 2019

ŽHAVÁ TÉMATA: Tak moment..,,Balíček" ? Paní Maláčová ? Lide Český, Lidé, doporučuji, buďte obezřetní k detailům..,,K BALÍČKŮM" :.. aby děti, například, nemusely hledat, častokrát, své rodiče nezákonně uvězněné :

,,Zálohové výživné", jak jsem se dočetl v jiném článku, má být, jeho výplata státem, podle paní Maláčové, provázáno s podporou podávání trestních oznámení na neplatiče výživného, což v tomto "článku dle odkazu z Blesk.cz není uvedeno (proč to tam není uvedeno, redaktoři Blesku?)
..
Paní Maláčová z MPSV je myslím, dobře obeznámena obecně, například s ekonomicko sociální situací cca 60 tisíc bezdomovců, a s cca 900 tisíc občanů v exekuční pasti, do které je dostal stát způsoby, o kterých píši na svém blogu níže. Tito Lidé v podstatě každodenně si zachraňují holý život.. jak píši též v jiných částech blogu : nazamysleni1.blogspot.com s domovským webem: GoldenFriendOne.blogspot.com .
To by je ráda viděla paní ministrině MPSV Maláčová v kriminále ? Nezákonně? Když dle mezinárodního práva jde o dluh, což trestným činem není, a české soudy zpravidla k trestům neplatiče, raritně v Evopě, odsuzují ? ( viz vyjádření bývalého předsedy soudcovské unie na www.adikia.cz )

Myslím, že takovéto ministry, ministrině, pokud je pravda, že takto smýšlejí, NEPOTŘEBUJEME !!

Dost už bylo provokací, nelidskostí, ministři, vládo..na Lidu Českém.. ODEJDĚTE !
A uvolněte místa vládní Lidem, s dobrým srdcem.. třeba Pirátům, ti jsou normální, Lidští.. alespoň z nich mám, mívám, takové pocity.
A já svým pocitům důvěřuji.
( podrobněji se o tématu exekucí můžete dočíst na jiných místech tohoto, i výše uvedeného, blogu: www.GoldenFriendOne.blogspotcom s jeho všemi odkazy ).
..
článek blesku:
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/587563/vyssi-rodicak-zalohove-vyzivne-malacova-chce-protlacit-balicek-na-podporu-rodin.html